Turgut Reis Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ : Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği ve fırsat eşitliğinin sağlandığı bir ortamda her gün daha iyiye ulaşabilmek için çalışan, idealist, lider, milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan insanların yetiştirildiği çizgi üstü bir kurum olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ : Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğrencilerimize Türk toplumunun değerlerini ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek; çağdaş bir eğitim vermek için; ve severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.30-12.30 13.20-14.50
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi takımlarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Vizyoner Yönetim Güçlü Kurum Projesi-Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi - eSafety Label Projesi

Telefon - 0242 227 00 33

WEB - https://antalyaturgutreisoo.meb.k12.tr

Adres - ŞAFAK MAH. ALBAY REŞAT ÇİĞİLTEPE CAD. NO 6 KEPEZ / ANTALYA

Yerleşim Yeri - Şafak Mah. 4261 Sok. NO 1/1 Kepez/ANTALYA

Adres - ŞAFAK MAH. ALBAY REŞAT ÇİĞİLTEPE CAD. NO 6 KEPEZ / ANTALYA

Ulaşım Çok sayıda halk otobüsü okulumuz yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yeni Organize Sanayi Bölgesine ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine çok yakındır. Merkezi konumdadır.